Sekretariatet for Erhvervsrettede Velfærdsuddannelser

Gruppe af personer med forskellige uddannelser indenfor SEVU's område

Ny hjemmeside samler faglige udvalg under samme tag

Ny hjemmeside for SEVU og de faglige udvalg - FEVU, FUE, FUHA, PUN - samler informationen og gør indholdet mere fremtidssikret og tilgængeligt.

Hjemmesiden er især målrettet dem, der arbejder professionelt med uddannelserne. Det er for eksempel uddannelsesansvarlige i kommuner og regioner, de faglige organisationer, der organiserer eleverne, ledelse og undervisere på de skoler, der udbyder uddannelserne, men også andre aktører, der interesserer sig for uddannelserne.

SEVU.dk erstatter fem hjemmesider og samler informationerne fra:

  • Fællesudvalget for Erhvervsrettede Velfærdsuddannelser - AMU (www.epos-amu.dk)
  • Fællesudvalget for Erhvervsrettede Velfærdsuddannelser - EUD (www.passinfo.dk)
  • Fagligt Udvalg for Hospitalsteknisk Assistentuddannelse (www.fuha-info.dk)
  • Fagligt Udvalg for Ernæringsassistentuddannelsen (www.ernaerings-assistent.dk)
  • Portøruddannelsesnævnet (www.portoeruddannelse.dk)

SEVU er Sekretariatet for Erhvervsrettede Velfærdsuddannelser, som understøtter de fire faglige udvalg (FEVU, FUE, FUHA og PUN) i udviklingen af uddannelserne.

Hjemmesiderne for udvalgene er samtidigt med lanceringen af den nye hjemmeside blevet lukket, og informationerne er blevet overført til den nye hjemmeside. Hvis der alligevel er noget, du mangler, så skriv til sevu@sevu.dk.

Vi ved, at det kan tage lidt tid at vænne sig til nye veje til det materiale og de sider, som du benytter mest på hjemmesiderne for udvalgene. Vi er dog sikre på, at du bliver glad for den nye hjemmeside, som er hurtigere og mere driftssikker end de gamle.

Hvis du tidligere har abonneret på nyheder fra en af de gamle hjemmesider og fortsat gerne vil gøre det, vil vi bede dig om at skrive dig op til SEVU’s nyhedsbrev igen.