Fællesudvalget for Erhvervsrettede Velfærdsuddannelser

Erhvervsuddannelser og AMU-uddannelser på det pædagogiske område og social- og sundhedsområdet

Billede
FEVU-uddannelse
31-05-2024

Bliv klar til digitalisering af AMU med seminar

Et digitalt udbud af AMU-uddannelser bidrager til øget fleksibilitet og forventes at øge adgangen til kompetenceudvikling i velfærdssektoren. Derfor sætter FEVU og Danske SOSU-skoler fokus på digitaliseringspotentialet med AMU-seminar d. 14. august.

Digitalisering af uddannelsesområdet fylder mere og mere - også i AMU-sammenhæng. Et digitalt udbud af AMU-uddannelser bidrager til øget fleksibilitet og forventes at øge adgangen til kompetenceudvikling i velfærdssektoren.

Derfor sætter FEVU og Danske SOSU-skoler fokus på digitaliseringspotentialet i arbejdsmarkedsuddannelser på det pædagogiske område og social- og sundhedsområdet. FEVU har i samarbejde med de skoler, der udbyder FEVU's arbejdsmarkedsuddannelser, allerede digitaliseret en række AMU-uddannelser, og der er flere på vej.

FEVU har digitaliseret uddannelser i samarbejde med EDURA og fået udviklet en metodehåndbog, der guider og inspirerer undervisere, uddannelsesledere og skoler til at planlægge og implementere digitalisering i AMU-undervisningen.


Metodehåndbogen præsenteres på seminaret, men er allerede tilgængelig her.

Seminaret foregår i Odense d. 14. august 2024, og prisen er 500,- ex moms.

Læs hele programmet og tilmeld dig her senest 25. juni 2024>

Eksempel på digitalt læringsforløb

 

Et eksempel på en uddannelse med et digitalt læringsforløb er "Farmakologi i psykiatrien.