Fagligt Udvalg for Ernæringsassistent-uddannelsen
Billede

Om FUE
FUE er en forkortelse for Fagligt Udvalg for Ernæringsassistentuddannelsen.
FUE bidrager til udviklingen af uddannelsen og sikrer, at den er tilpasset fremtidens arbejdsmarked.
Opgaver
Det faglige udvalg (FUE) er nedsat på baggrund af Lov om erhvervsuddannelser. Udvalget varetager blandt andet følgende opgaver:
- Fastsætter uddannelsesordninger og bestemmer varighed og struktur for ernæringsassistentuddannelsen.
- Varetager og udvikler uddannelsens indhold, herunder retningslinjer for oplæringsophold og afsluttende prøve.
- Godkender oplæringsvirksomheder og arbejder for gode uddannelsesmæssige forhold i oplæringsvirksomhederne.
- Følger udviklingsmulighederne for udvalgets område og tager initiativ til revision af uddannelserne.
Medlemmer af FUE

Bettina Bøgelund Hansen
Ernæringsassistent
Formand
Kost og Ernæringsforbundet

Lise Lotte Hjorth Sørensen
Uddannelseskoordinator
Næstformand
Danske Regioner

Rikke Kristensen
Regionsformand
Medlem
Kost og Ernæringsforbundet

Gerda K. Thomassen
Uddannelseskonsulent
Medlem
Kost og Ernæringsforbundet

Bodil Geipel Lauritsen
Uddannelseskonsulent
Medlem
Danske Regioner

Sofie Pam Jensen
Konsulent
Medlem
KL

Regitze Reimar Pedersen
Suppleant
Kost og Ernæringsforbundet

Charlotte Ancker
Suppleant
Danske Regioner
Møder
Fagligt Udvalg for Ernæringsassistentuddannelsen mødes 4 gange årligt:
- 16. februar 2023
- 9. maj 2023
- 21. september 2023
- 21. november 2023
- 6. februar 2024
Referater
Her finder du offentlige referater fra de seneste møder i FUE:
Nyhedsbreve
Her finder du de seneste nyhedsbreve fra FUE:
Nyhedsbrev oktober 2023
Nyhedsbrev juni 2023
Nyhedsbrev marts 2023
Nyhedsbrev december 2022
Nyhedsbrev november 2022
Nyhedsbrev september 2022
Nyhedsbrev 2 2021
Nyhedsbrev til LUU om bidrag til udviklingsredegørelse 2022
Nyhedsbrev 1 2021
Nyhedsbrev 5 2020
Nyhedsbrev 4 2020
Kontakt
