Fagligt Udvalg for Ernæringsassistent-uddannelsen

Om FUE
FUE er en forkortelse for Fagligt Udvalg for Ernæringsassistentuddannelsen.
FUE bidrager til udviklingen af uddannelsen og sikrer, at den er tilpasset fremtidens arbejdsmarked.
Opgaver
Det faglige udvalg (FUE) er nedsat på baggrund af Lov om erhvervsuddannelser. Udvalget varetager blandt andet følgende opgaver:
- Fastsætter uddannelsesordninger og bestemmer varighed og struktur for ernæringsassistentuddannelsen.
- Varetager og udvikler uddannelsens indhold, herunder retningslinjer for oplæringsophold og afsluttende prøve.
- Godkender oplæringsvirksomheder og arbejder for gode uddannelsesmæssige forhold i oplæringsvirksomhederne.
- Følger udviklingsmulighederne for udvalgets område og tager initiativ til revision af uddannelserne.
Medlemmer af FUE
Navn | Titel | Rolle | Organisation |
---|---|---|---|
Bettina Bøgelund Hansen | Ernæringsassistent | Formand | Kost og Ernæringsforbundet |
Lise Lotte Hjorth Sørensen | Uddannelseskoordinator | Næstformand | Danske Regioner |
Rikke Kristensen | Regionsformand | Medlem | Kost og Ernæringsforbundet |
Gerda K. Thomassen | Uddannelseskonsulent | Medlem | Kost og Ernæringsforbundet |
Bodil Geipel Lauritsen | Uddannelseskonsulent | Medlem | Danske Regioner |
Line Folke | Specialkonsulent | Medlem | KL |
Regitze Reimar Pedersen | Suppleant | Kost og Ernæringsforbundet | |
Charlotte Ancher | Suppleant | Danske Regioner |
Møder
Fagligt Udvalg for Ernæringsassistentuddannelsen mødes 4 gange årligt:
- 16. februar 2023
- 9. maj 2023
- 21. september 2023
- 21. november 2023
- 6. februar 2024
Referater
Her finder du offentlige referater fra de seneste møder i FUE:
Nyhedsbreve
Her finder du de seneste nyhedsbreve fra FUE:
Nyhedsbrev juni 2023
Nyhedsbrev marts 2023
Nyhedsbrev december 2022
Nyhedsbrev november 2022
Nyhedsbrev september 2022
Nyhedsbrev 2 2021
Nyhedsbrev til LUU om bidrag til udviklingsredegørelse 2022
Nyhedsbrev 1 2021
Nyhedsbrev 5 2020
Nyhedsbrev 4 2020
Kontakt
