Fællesudvalget for Erhvervsrettede Velfærdsuddannelser

Erhvervsuddannelser og AMU-uddannelser på det pædagogiske område og social- og sundhedsområdet

Billede
FEVU-uddannelse
09-11-2022

Fire ressourcepersoner til EuroSkills er nu udpeget

Fire nøglepersoner, der er vigtige for forberedelserne og udførslen af social- og sundhedsuddannelsens deltagelse ved EuroSkills 2023 og 2025, er nu blevet udpeget.
De fire ressourcepersoner. Fra venstre af: Karen Therkildsen, Marlene D. Sneftrup, Susanne V. Kock-Jensen, Lotte Schultz

Danske SOSU-Skoler og FEVU indgik tidligere i år en fælles aftale om, at social- og sundhedsassistentuddannelsen skal med til EuroSkills.

Det betyder, at den elev, der vinder DM i SOSU-Skills i 2023, skal med til EuroSkills i Gdansk i Polen i september 2023.

Danske SOSU-Skoler og FEVU har nu udpeget i alt fire ressourcepersoner, som i tæt samarbejde med EuroSkills 2025 skal stå for forberedelserne til og gennemførslen af Euroskills 2023 i Polen og 2025 i Herning.

De udvalgte ressourcepersoner er:

Fagsponsorkonsulent

Skal bistå SkillsDenmark med at finde sponsorer, der kan bidrage til finansiering af udgifter til konkurrencestand, ophold og forplejning af udenlandske deltagere mv.
Udvalgt: Karen Therkildsen, Chefkonsulent SEVU.

Dommer

Skal indgå i international ekspertgruppe af europæiske dommere og forestå faglig bedømmelse af deltagere ved EuroSkills i 2023 og 2025.
Udvalgt: Susanne Kock-Jensen, social- og sundhedsassistent i Slagelse Kommune.

Landstræner

Skal forestå kommunikation om faget og konkurrencen med den danske deltager/træner og profilere uddannelsen i medierne.
Udvalgt: Lotte Randeris Schultz, lærings- og udviklingskonsulent på SOSU Nord.

Workshopmanager

Skal bistå SkillsDenmark med design for opbygning af konkurrencestand og kvalitetssikring af udstyr til fagets konkurrencestand.
Udvalgt: Marlene Dedecam Sneftrup,  underviser på SOSU Østjylland.

 

Disse ressourcepersoner er udvalgt på baggrund af deres erfaringer med gennemførelse af DM i SOSU-Skills, og parterne glæder sig til det fremtidige samarbejde.

Alt om DM i SOSU-Skills og EuroSKills

Læs mere