Fællesudvalget for Erhvervsrettede Velfærdsuddannelser

Erhvervsuddannelser og AMU-uddannelser på det pædagogiske område og social- og sundhedsområdet

Billede
FEVU-uddannelse
02-08-2021

Nye rekrutteringsfilm til DM i Skills

SkillsDenmark har fået produceret to film til rekruttering af elever og lærlinge til DM i Skills. Den ene indeholder bl.a. interview med vinderne af DM i SOSU 2020 og er velegnet til rekruttering af social- og sundhedsassistentelever til konkurrencerne.

SkillsDenmarks bestyrelse har fået produceret to film, som kan bruges til rekruttering af elever til at stille op til DM i Skills.

Den ene indeholder bl.a. billeder fra SOSU-faget og interview med de to vinder af DM i SOSU 2020. Filmen er dermed velegnet til at sende ud til relevante samarbejdspartnere.

 

Målgruppe
Målgruppen er alle elever og lærlinge i gang med en erhvervsuddannelse, som opfylder kravene til at stille op til DM i Skills, dvs. under 25 år.

Baggrund for film
Filmene er blevet til i et godt samarbejde med fagene, som har meldt ind med mulige rollemodeller og virksomheder.  Fokus er på den personlige fortælling, som alle de unge med deres respektive fag i bagagen har til fælles.

Formål med filmene er at understøtte, at så mange elever og lærlinge som muligt får den unikke mulighed for at stille op til DM i Skills og de forudgående udtagelseskonkurrencer.

FEVU opfordrer til at filmen bliver distribueret så bredt som muligt - både for at rekruttere elever, men også for at udbrede kendskabet til DM i Skills.

Der kan findes mere materiale om DM i SOSU her.